Εναλλακτικός τουρισμός

Εναλλακτικός  τουρισμός     

Το γραφείο μας τα τελευταία χρόνια εκμεταλλευόμενο τις τάσεις της εποχής άρχισε  να ασχολείται  με όλες τις μορφές  του εναλλακτικού τουρισμού  για  τουρίστες με ειδικά ενδιαφέροντα.

Έχουμε λύσεις ,επιλογές, προτάσεις  πολλές για :

  • Ιαματικό τουρισμό  (SPA) 

Δίνουμε λύσεις  για   επισκέψεις σε ιαματικά κέντρα  για τη θεραπεία διαφόρων ασθενειών (π.χ. τη θεραπεία άγχους, τη ψυχοθεραπεία, τη φυσιοθεραπεία, τη χαλάρωση, τη διατροφή, την ομορφιά, κλπ.), καθώς και για ξεκούραση και αναζωογόνηση του σώματος και της ψυχής.

  • Αγροτουρισμό

Δίνουμε λύσεις  για διαμονή  σε αγροτουριστικές μονάδες σε όλα τα μέρη της Ευρώπης και Ελλάδα σε κατάλληλα διαμορφωμένα καταλύματα για να μπορεί ο επισκέπτης να ζήσει το όνειρο των διακοπών στην φύση ζώντας όπως ο αγρότης της περιοχής .

  • Θρησκευτικός τουρισμός

Δίνουμε λύσεις  για  επίσκεψη στα βυζαντινά μνημεία, μνημεία εκκλησιαστικής αρχιτεκτονικής, εκκλησίες και μοναστήρια.

  • Θαλάσσιο τουρισμό

Με επίκεντρο τη θάλασσα σας δίνουμε την δυνατότητα ναύλωση σκαφών μικρών μεγάλων με πλήρωμα και χωρίς πλήρωμα καθώς και επιλεγμένες κρουαζιέρες για όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα για ελληνικά νησιά και Μεσόγειο κ.τ.λ

  • Συνεδριακό τουρισμό   

Είμαστε  ειδικοί στην οργάνωση,  διαχείριση και την εκτέλεση μεγάλης ή μικρής κλίμακας συνεδρίων και ημερίδων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Το προσωπικό μας κατέχει εμπειρία και τεχνογνωσία πολλών ετών που αποδεδειγμένα οδηγεί στην επιτυχία η οποία είναι εναρμονισμένη πλήρως με τις ανάγκες του κάθε πελάτη.

Πολιτική μας είναι να σχεδιάσουμε τα πάντα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια ώστε να εξασφαλίσουμε την επιτυχία της εκδήλωσής σας.

Εκτός από τον προσδιορισμό της ιδανικής τοποθεσίας για το συνέδριό σας, μένουμε πάντα στο πλαίσιο των περιορισμών του προϋπολογισμού σας ,προσφέροντάς σας την υψηλότερη ποιότητα στις υπηρεσίες που παρέχουμε.

  • Ιατρικό τουρισμό  

Μπορούμε να προσφέρουμε  πακέτα θεραπείας στα καλύτερα ιατρικά κέντρα της Ελλάδας και του εξωτερικού σε τιμές πολύ ανταγωνιστικές.(εξωσωματική, θεραπεία δοντιών, εγχειρίσεις πλαστικής κ.α.

Το προσωπικό μας κατέχει εμπειρία πολλών ετών  καθώς και η επιλογή των συνεργατών μας  αποδεδειγμένα οδηγούν  στην επιτυχία η οποία είναι εναρμονισμένη πλήρως με τις ανάγκες του κάθε πελάτη.

  • Τουρισμό περιπέτειας 

Σε αυτήν την μορφή τουρισμού έχουμε πολλές προτάσεις που οδηγούν στην ικανοποίηση του πελάτη όσο δύσκολη και να είναι

Mονοπάτια και Οff Road διαδρομές, ορειβασία, αναρρίχηση, river trekking, windsurfing, αλεξίπτωτο πλαγιάς,paintball  ,ιππασία ,κατάδυση και πολλά άλλα είναι μερικές από τις δραστηριότητες που προτείνουμε .

 

Online Κρaτηση

Deals & discount

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat.