Εταιρικά ταξίδια

5 days 4 night

Εταιρικά ταξίδια-ταξίδια κινήτρων (incentives) για στελέχη ,προσωπικό και πελάτες επιχειρήσεων.

Στο σύγχρονο και ιδιαίτερα ανταγωνιστικό επιχειρησιακό περιβάλλον, η παρακίνηση και ανταμοιβή των υπαλλήλων ή πελατών, αποτελεί αναμφισβήτητα βασικό εργαλείο  επιχειρησιακής πολιτικής.

Τα προγράμματα κινήτρων δε συμβάλλουν μόνο στη συνειδητοποίηση της εμπορικότητας και στην αύξηση του επιπέδου πίστης και αφοσίωσης, αλλά και στην ενδυνάμωση των εσωτερικών επιχειρησιακών σχέσεων.

Η εταιρία μας  με την μεγάλη πείρα που διαθέτει ικανοποιεί  όλες τις απαιτήσεις σας σχετικά με τον  σχεδιασμό προγραμμάτων υψηλής ποιότητας, προσέχοντας πάντα την  λεπτομέρεια.

Σε στενή συνεργασία μαζί σας μπορούμε να σας παρουσιάζουμε  τις προτάσεις  ανάλογα με τις απαιτήσεις   και το χαρακτήρα των κινήτρων .

Είναι πλέον αποδεδειγμένο και στην Ελλάδα, ότι τα incentives, είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους για να παρουσιάζουν οι εταιρείες (σε υπαλλήλους, στελέχη  και  πελάτες τους) ένα νέο τους  προϊόν, να αυξήσουν τις  πωλήσεις  τους, να συσφίξουν τις ενδο-εταιρικές τους σχέσεις, να αποκτήσουν ή και να βελτιώσουν τις επαφές τους στο εξωτερικό και τέλος να επιβραβεύσουν το προσωπικό ή τους συνεργάτες τους για τη βοήθειά τους στην επίτευξη των παραπάνω σκοπών της εταιρείας.

Η ουσία είναι να βάλετε στόχους στους πελάτες σας και στο προσωπικό σας και να τους ανταμείψετε αφού αγγίξουν τον στόχο με ένα ταξίδι μικρό η μεγάλο ομαδικά η ατομικά.

Εμείς είμαστε εδώ με προτάσεις ανάλογα με το budjet και τις προδιαγραφές  σας για να οργανώσουμε το ταξίδι σας και να δώσουμε υπεραξία ώστε οι υπάλληλοι σας να γίνουν πιο αποδοτικοί  και ανταγωνιστικοί.

Δώστε μας την ανάθεση και εντός   2 -3 ημερών θα σας κάνουμε τις προτάσεις μας προσφέροντας συγκεκριμένες προσφορές  με πλήρες πρόγραμμα, φωτογραφικό υλικό ξενοδοχείων, εστιατορίων, κέντρων διασκέδασης για την καλύτερη αξιοποίηση του χρόνου σας ώστε εύκολα να επιλέξετε αυτή που θα σας ταιριάξει.

Οι πελάτες μας

SIEMENS-PYRAMIS-AMSTEL-VIANEX-CHIESI HELLAS –GEROLYMATOS INTERNATIONAL SA -VODAPHONE-ΜΥΤΗΛΗΝΑΙΟΣ –COCA COLA –KARELIA-

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ DANTE ALIGHIERI  κ.α.

Online Κρaτηση

Deals & discount

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat.