Σχολικές εκδρομές

Σχολικές εκδρομές

Η εταιρία μας με εμπειρία 50 χρόνων αναλαμβάνει τη διοργάνωση μαθητικών εκδρομών σύμφωνα με τις εγκυκλίους του υπουργείου παιδείας και τις απαιτήσεις των μαθητών, των καθηγητών, δασκάλων και των γονέων.

Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση μιας μαθητικής εκδρομής δεν είναι απλή υπόθεση.

Η εταιρία μας είναι στελεχωμένη με έμπειρο προσωπικό και τελευταίων προδιαγραφών τουριστικά λεωφορεία τελευταίας γενιάς και αντιρρυπαντικής τεχνολογίας ,εξοπλισμένα με ABS, ASR, EPS, Phone, οθόνες TFT ,WC ,ψυγείο κ. α, για να μπορεί να εγγυάται εκδρομές που καλύπτουν και τον πιο απαιτητικό μαθητή-ταξιδιώτη.
Το σχολικό τμήμα διακρίνεται για τον υψηλό επαγγελματισμό του και τη σχολαστική του υπευθυνότητα.


Με έτοιμα προγράμματα, δοκιμασμένα, με πολύ καλές τιμές και επιλογή κατάλληλων ξενοδοχείων και υπηρεσιών δίνουμε τις πλέον ανταγωνιστικές προσφορές για Ελλάδα και Εξωτερικό. Τα λεωφορεία περνάνε από προκαθορισμένους μηχανικούς ελέγχους στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της MERCEDES και από συνεχείς ελέγχους της διεύθυνσης της επιχείρησης, τόσο για μηχανικά όσο και για θέματα ασφάλειας και άνεσης των επιβατών. Τα ασφαλιστήρια συμβόλαια των αυτοκινήτων περιλαμβάνουν αποζημιώσεις προς τρίτους καθώς και τις προβλεπόμενες από το νόμο αποζημιώσεις αστικής ευθύνης για τους επιβαίνοντες.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε

• Μισής ημέρας εκπαιδευτικές (επισκέψεις σε μουσεία, αθλητικά κέντρα, αρχαιολογικούς χώρους κ.λ.π.)
• Διήμερες-τριήμερες εκδρομές για Ελλάδα
• Πολυήμερες εκδρομές στην Ελλάδα
• Πολυήμερες εκδρομές στο εξωτερικό.
Με πλήρη επίγνωση των απαιτήσεων για μια σωστή και ασφαλή μαθητική εκδρομή, καθώς και με την επιλογή των πιο αξιόπιστων συνεργατών, η εμπειρία του γραφείου μας εγγυάται μια επιτυχημένη εκδρομή.
Αφήστε την εμπειρία και την αξιοπιστία μας να σας ταξιδέψουν στην καλύτερη σχολική εκδρομή της ζωής σας.
• Πολυήμερες εξωτερικού ανταλλαγής μαθητών στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS.

Τα λεωφορεία που διαθέτουμε :

 

• Μίνι βαν 9 θέσεων με οδηγό και χωρίς οδηγό
• Μίνι-μπας sprinter 20-27 θέσεων
• Λεωφορεία 50-60 θέσεων
• Διώροφα 74 θέσεων

Οι οδηγοί μας :

 

Άρτια καταρτισμένοι με συμμετοχή σε πολλά σεμινάρια πάνω στην εξυπηρέτηση και συμπεριφορά πελατών ,ευγενικοί , έμπειροι, πολύγλωσσοι με επαγγελματική ενδυμασία προσπαθούν πάντα να δίνουν λύσεις στα προβλήματα κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
.

SaveSave

Online Κρaτηση

Deals & discount

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat.